Paprika Csárda

Rólunk

A Paprika Csárda Zamárdi központjában helyezkedik el, kb 500 méterre a Balaton parttól.
Budapest felől érkezve a 7-es úton a vasútállomással szemben a második lámpás kereszteződés után a bal oldalon. Nagykanizsa felől érkezve, szintén a második lámpa előtt jobb kéz felől található. Vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk közvetlenül az étterem mellett.

A Paprika Csárda Zamárdiban 1948-ban épült és nyitotta meg kapuit. Azóta folyamatos nyitvatartással üzemel. A fejlesztések, átépítések, korszerűsítések folyamatosan történnek, hogy vendégeinket minél színvonalasabb környezet fogadja, természetesen az előírt követelményeknek megfelelő szint fenntartásával.

A mostani vezetés 1995-ben lett tulajdonosa a csárdának. Célunk a vendégek minél teljesebb körű kiszolgálása, széles étel- és italválaszték kialakítása. Ételadagjaink bőségesek, és hisszük, hogy minden kedves vendég aki nálunk étkezik, jóllakottan és megelégedve távozik.
A Paprika Csárda egész éves nyitva tartással üzemel.

Zamárdi település bővölködik látnivalókban. A Balaton-part minden évszakban remek kikapcsolódást nyújt. A kőhegyi kilátóból gyönyörű látvány tárul a szemünk elé. Figyelmükbe ajánljuk Zamárdi község honlapját: www.zamardi.hu